Sunday 17 October 2010

BFF WORLD OF CROSS RACE


WORLD OF CROSS RACE #1 - Αγώνας Cyclocross


Ο Αθλητικός Όμιλος “Θησέας” Ζωγράφου στα πλαίσια του πολιτιστικού τετραήμερου BICYCLE FILM FESTIVAL διοργανώνουν τον προγραμματισμένο, ενταγμένο στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Ποδηλασίας, διασυλλογικό αγώνα Cyclocross, για τις κατηγορίες Ανδρων, Εφήβων και Αγώνες Οπεν. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την:

Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010 και ώρα εκκίνησης 13.00

με σημείο εκκίνησης και τερματισμού, την τοποθεσία Άλσος Πανεπιστημιούπολης Ιλισίων. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους γενικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Ποδηλασίας, και τους ειδικούς κανονισμούς της UCI για το Cyclocross.


Συμμετοχή: Στους αγώνες, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές με δελτίο Ε.Ο.Ποδηλασίας ή άλλης ομοσπονδίας, σε ισχύ για το 2010 κατηγορίας Ανρών ή Νέων Ανδρών. Κατηγορίες ΟΠΕΝ: Ελεύθερη συμμετοχή αθλητών, που δεν έχουν δελτίο Ε.Ο.Π. κατηγορίας Ανδρών/νέων ή αθλητών άλλων κατηγοριών, άνω των 15 ετών.
Οι συμμετέχοντες στην OPEN πρέπει να προσκομίσουν δελτίο Ε.Ο.Π. ή άλλο έγγραφο, που θα πιστοποιεί την δυνατότητα από πλευράς υγείας να συμμετάσχουν σε αθλητικές εκδηλώσεις.

Συγκεντρωτική κατάσταση κατηγοριών:
ΑΝΔΡΕΣ ΕΛΙΤ (με Δελτίο Ε.Ο.Π.) > Διάρκεια: 40' +1 γύρος
ΕΦΗΒΟΙ (με Δελτίο Ε.Ο.Π.) > Διάρκεια: 40' +1 γύρος
ΟΠΕΝ 30-39, 40-49, 40+ > Διάρκεια: 30' +1 γύρος
ΟΠΕΝ 19-29 > Διάρκεια: 30' +1 γύρος
ΟΠΕΝ 17-18 > Διάρκεια: 30' +1 γύρος
ΟΠΕΝ 15-16 > Διάρκεια: 30' +1 γύρος
ΟΠΕΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 17+ > Διάρκεια: 30' +1 γύρος

Θα υπάρξει κοινή κατάταξη για τις κατηγορίες Ανδρών/Εφήβων και κοινή κατάταξη για τις κατηγορίες ΟΠΕΝ.
Αντίτιμο Συμμετοχής: Για όλους τους συμμετέχοντες €5,οο Θα καταβληθεί με την παραλαβή των αριθμών αγώνα.
Παραλαβή Αριθμών: Στον χώρο εκκίνησης, ως και 30’ πριν την έναρξη κάθε κατηγορίας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Αγώνα Διαδρομή: Μικρό σιρκουί 2χλμ. Έδαφος: Δασικοί Δρόμοι, μονοπάτια και σημεία διαδρομής με τεχνητές δυσκολίες. Εκκίνηση: Εσωτερικός Χώρος Πανεπιστημιούπολης Ιλισσίων, Αθλητικό Κέντρο. Πρόσβαση από Περιφερειακή Υμηττού: Έξοδος Καισαριανής – Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως και στην Συνέχεια δεξιά προς οδός Υμηττού (Ούλοφ Πάλμε).

Ώρα εκκίνησης: 11.00 εκκίνηση JUNIORS CUP 13.00 για τις κατηγορίες ΑΝΔΡΩΝ και ΕΦΗΒΩΝ 13.50 για τις κατηγορίες ΟΠΕΝ 14.30 συνέχεια JUNIORS CUP 15.00 Απονομές WORLDOFCRONO#1 και JUNIORS CUP

Το πρόγραμμα μπορεί μερικώς να τροποποιηθεί με απόφαση της Αγωνοδίκου Επιτροπής, μετά την παραλαβή όλων των δηλώσεων συμμετοχής. Έπαθλα: Κύπελλο στον πρώτο νικητή Ανδρών/Εφήβων και στον πρώτο νικητή ΟΠΕΝ, μετάλλιο στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας ή υποκατηγορίας. Δίπλωμα στους πέντε πρώτους νικητές. Απονομές Επάθλων θα γίνουν στις κατηγορίες όπου θα λάβουν εκκινηση τουλάχιστον 3 αθλητές (-τριες).

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ CYCLOCROSS: O ποδηλάτης μπορεί να αλλάξει ποδήλατο ή τροχό σε προκαθορισμένη από τους κριτές ζώνη αλλαγών (Pits). Υδροδοσία – Τροφοδοσία: Θα επιτραπεί αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι 20 βαθμούς και άνω. Η υδροδοσία – Τροφοδοσία θα γίνεται από τα Pits, με εξαίρεση τους δύο πρώτους και τους δυο τελευταίους γύρους. Ο τελευταίος γύρος θα ανακοινωθεί από το χτύπημα κουδουνιού. Αθλητές οι οποίοι χάνουν μια στροφή από τον προπορευόμενο, θα αποχωρήσουν από την διαδρομή, με εντολή κριτών σε προκαθορισμένο σημείο (πόρτα) και θα παίρνουν κατάταξη σύμφωνα με την θέση τους, την στιγμη που υποχρεώνονται να αποχωρήσουν. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα λογίζονται ως εγκαταλείψαντες. Δεν επιτρέπεται η χρήση ακουστικών συσκευών, κινητών τηλεφώνων, καθώς και η επαφή ή ανταλλαγή ποδηλάτων και εξαρτημάτων μεταξύ αθλητών. ΠΟΔΗΛΑΤΟ: Το ποδήλατο, πρέπει να έχει τροχούς ίσης διαμέτρου. Το μέγεθος των τροχών συμπεριλαμβανομένου και του ελαστικού θα κυμαίνεται από 550 μέχρι 700mm. Το πλατος των ελαστικών ΔΕΝ θα υπερβαίνει τα 33mm. Περισσότερα προβλέπονται από τους κανονισμούς της UCI για το αγώνισμα του CYCLOCROSS

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΚΤΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, στο FAX. 210-7780948 Ή στο e-mail thiseasclub@gmail.com σε έγγραφο των σωματείων τους, όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, η κατηγορία και ο αριθμός δελτίου κάθε συμμετέχοντα. Δηλώσεις συμμετοχής με ελλειπή στοιχεία ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές. Μετά την λήξη της προθεσμίας των δηλώσεων, συμμετοχές θα γίνονται δεκτές, μόνο κατόπιν συννενόησης με την Οργανωτική Επιτροπή και με καταβολή διπλάσιου αντίτιμου (€10,οο). Οι συμμετέχοντες στην κατηγορία OPEN που δεν ανήκουν σε σωματεία ή δεν κάνουν δήλωση συμμετοχής μέσω των σωματείων τους, θα μπορούν να δηλώνονται ατομικά με e-mail στο thiseasclub@gmail.com

Αποτελέσματα: Τα επίσημα αποτελέσματα, θα ανακοινωθούν στον χώρο της Γραμματείας Αγώνων με το πέρας των αγώνων, θα αποσταλλούν με e-mail στις συμμετέχουσες ομάδες, ενώ θα αναρτηθούν την επομένη του αγώνα στην ιστοσελίδα του Ομίλου μας: www.thiseas-sportsclub.gr

Υπευθυνος Οργάνωσης - Πληροφορίες: Κωνσταντόπουλος Δημήτρης τηλ. 6944-526247, 210-7488692

No comments:

Post a Comment